tisdag, maj 15, 2007

Skor

Det är inte betydelselöst vilka skor man har på sig. De är inte bara till för att skydda fötterna från marken utan är viktiga i kommunikationen mellan människor.

Ta t ex högklackade skor. De upplevs ju som särkilt sexigt med kvinnor som tar sig fram i sådana obekväma och märkliga skor. Men det är inte så konstigt. Kvinnor som har högklackat går ju i princip på tå och det får hela kroppshållningen att förändras. Bäckenet vinklas framåt och könet öppnar sig mot omgivningen. Det blir en signal, låt vara omedveten, om att kvinnan är intresserad……

Å andra sidan har fotriktiga skor låg klack. Ja det finns t om skor där hälen ligger lägre än resten av foten, omvänd högklackat alltså. Den typen av skor får följdriktigt bäckenet att vinklas bakåt och könet pressas tillbaka. Så det är inte så konstigt att fotriktiga skor, med låga eller inga klackar alls, anses vara det mest avtändande som finns.
Det är helt enkelt klackarna som gör skillnaden.

Men karlar då? Vad ska de ha för sorts skor?
Som vanligt har det inte så stor betydelse vad män gör då det gäller utseendet. Hög eller låg klack påverkar inte hängningen i någon riktning. Däremot så bör män undvika skor som helt saknar klack, t ex tofflor, eftersom det ger mannen en löjlig och hasande gång.

Jag bävar därför inför sommarhalvåret när alla män kommer att gå omkring i sandaler och badskor, hasande fram i tillvaron med sina stora magar i vädret.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Eller varför inte barfota, det är sexigt både hos mannen och kvinnan.

Anonym sa...

de män du beskriver är det osexigaste man kan se. Men den manliga sexualiteten sitter väl inte på utsidan, den sitter väl i plånboken.

The Ryssbält tapes sa...

Jo det stämmer nog, men det är svårt att ha plånboken i shortsen... Men det går väl lika bra med kreditkortet.

Teg sa...

om man är fet, med en stor mage, hur kommer det sig då att man gärna går omkring i bar överkropp på sommaren?

tror man att det fortfarande är 1600-tal och att en fet mage är ett tecken på en fet plånbok? alla vet ju att det är tvärtom, är man fet så är det för att man är för fattig för att veta bättre!

Så varför skylta med sin fattigdom, okunnighet och fetma på en och samma gång när det hade räckt med att klä på sig en valfri tröja?
Jag fattar ENTE!

The Ryssbält tapes sa...

Inte jag heller. Det är helt ofattbart!

Anonym sa...

..magen, eller rättare sagt att den finns , syns väl även med tröja...

.feta magar vill också se solen...
...så vem borde känna skam ,den med magen eller den som orkar kommentera...
..tips till den senare ..BLUNDA för h..vete!!!!!!!!!!