fredag, september 01, 2006

Snart val

Det är snart val och vi inom Ryssbält tapes vill gärna att våra hjärtefrågor också skall uppmärksammas. Vi ställer därför fem frågor till partierna för att utröna deras inställning i dessa viktiga områden.

1. När jag cyklar hem från jobbet, utanför Max vid Mjölkuddsrondellen, finns en besvärlig trottoarkant som man måste över trots att det är cykelbana. Så frågan blir därför; kommer Ni att under nästa mandatperiod lägga asfalt på detta besvärliga och irriterande ställe ?

2. Kommer Ni att införa ett förbud för män med BMI över 30, att gå med bar överkropp i tätbebyggt område? (Denna sommar har varit fruktansvärd, alla dessa lättklädda män inne i stan , på affärer, ja överallt!)

3. Kommer Ni att bedriva en solidarisk politik och inte låta enskilda särintressen och privata åsikter få styra er politik ?

4. Kan Ni lova att i fortsättning tillåta medelålders män mellan 43-51 år och som har begränsade tillgångar, att ladda ner musik gratis och utan risk för åtal. (I varje fall rockmusik)

5. Kommer även det Osynliga partiet att få valsedlar upptryckta i år med sina representanter (kan osynligt bläck vara ett alternativ?)

1 kommentar:

Jag och jag själv sa...

hahahaHaha [papegojskratt]