torsdag, maj 08, 2008

The Last WaltzVi startade The Ryssbält tapes i april 2006 och namnet inspirerades av The Bands album The Basement tapes. Vi ville dela med oss av våra gemensamma upplevelser från natur och kultur; vandringar i Norrbottens kustlandskap, besök i Arjeplogs fjällområden kombinerade med upplevelser utifrån musik, konst och litteratur.

Men även om vi alla tre medlemmar har en förkärlek för rutiner och ritualer, så vet vi att ett koncept alltid måste förändras. Ingenting kan finnas för evigt, allt är förgängligt. Därför är det nu dags för The Last waltz. Samarbetet med The Ryssbält tapes avslutas och vi är tre män som går åt var sitt håll. Ingenting mer kommer att skrivas här.

Vi förstår om många av er blir ledsna. Det är en naturlig reaktion på stora förluster. Men, när ni sörjt färdigt, kan ni också gå vidare. Sven och Johan har nämligen startat egna bloggar som i fortsättningen kommer att glädja er med nya inlägg, men under skilda flagg. Björn, den långsamme, är ännu inte klar men när han är redo kommer han också med en egen sida.

Välkomna till Johans blogg; Nordlig utpost

Välkomna till Svens blogg; Promenader och utflykter

Och som sagt, Björn återkommer.

THE END

6 kommentarer:

thord wiman sa...

Hej då "The Ryssbält Tapes!"

Jag har bara varit med några få månader - men angenämt! berikande!!

Tack så mycket från thord.

Matildas fikarum sa...

Säger som Thord: hej då! Och tack för tiden som varit.

Teg sa...

hej då.

framtiden ligger framför er!

Milla sa...

Bye bye The Ryssbält Tapes!

Hello to the 'Promenader'.
I'll add a link from my Wheel, if you let me :)

Bert sa...

Lycka till!

Jag kommer att följa era nya vägar.

Marge_II sa...

Jag hänger med till nya utposter.